Biztonságtechnika
Amikor távol tartózkodik az otthonától, ki garantálja Önnek azt, hogy biztonságban vannak-e az értékei?

 

Nap, mint nap azt halljuk, hogy a közbiztonság egyre súlyosabb…

 

Sajnálatos tény, hogy manapság a vagyonvédelem egyre nagyobb jelentőséggel bír. A tapasztalat mondatja velem - a segítő szándék okán -, hogy a legszomorúbb azt a rendszert felszerelnem, amit egy esetleges betörés, rablás után, másnap kell megcsinálnom, mert akkor a tulajdonos már egyébként is elvesztette a legkedvesebb emléktárgyait, értékeit.

 

Amennyiben oldalunkon keresztül megrendeli otthonába az általunk beszerelt vagyonvédelmi rendszert, egy a GSM-modulhoz hasonló készüléket kap ajándékba, valamint a kivitelezéstől függő további kedvezményeknek lehet Ön szerencsés birtokosa.

Mert nekünk fontos az Ön és családja biztonságérzete!

 

Forduljon hozzánk bizalommal, és mi készséggel állunk rendelkezésére, díjmentes tanácsadással!

 

Hasznos tanácsok, riasztó rendszer telepítéséhez:

  • Ha a kültéri szirénát, csak a ház falára, könnyen elérhető helyre lehet telepíteni célszerű egy beltéri szirénát is beszereltetni.
    Tipikus betörési eset szokott lenni, hogy a kültéri szirénát a könnyű elérhetőség miatt befújják habbal és nem fog megszólalni. Ilyenkor jön jól egy beltéri sziréna, ami biztosan meg fog szólalni.
  • Ne csak a bejárati ajtóra tetessen nyitás érzékelőt, hanem azzal szemben is legyen egy mozgás érzékelő.
    Tipikus betörési eset, hogy az ajtó üvegét betörik, vagy az ajtóba vágnak egy nyílást és bemennek az épületbe. Másik eset, hogy másik helyiségből be tudnak menni a bejárati folyosóra. A legtöbb helyen a bejárati folyosón elhelyezett szekrényben tárolják a kocsik kulcsot, forgalmit, iratokat, lakáskulcsot és néha pénzt, ami ezáltal könnyen eltulajdoníthatóvá válik.