Hálózati kamerák
Cégek, magán személyek figyelem: a videó megfigyelő rendszereknek van a legnagyobb elrettentő hatásuk az idegenek által elkövetett bűncselekményekkel szemben!

 

Tudta Ön, hogy a mai videó megfigyelő rendszerek a számítógépes hálózatra csatlakoznak ezért kiépítésükhöz elég egyetlen vezeték, mellyel bontási és kábelezési költséget spórolhat meg? Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy az ilyen kamera rendszerek nem csak a kép rögzítését tudják, hanem kétirányú hang kommunikációra és mozgástól függő felvételre, amivel csökkenthető a rögzítő számítógép költsége?

Miért jobb a digitális biztonsági kamera?

 

A digitális kameráknál az újfajta képalkotási technológiának köszönhetően állandóan kristálytiszta és éles képet készítenek, ami megkönnyíti a későbbi azonosítást mozgó tárgyakról, éjjel és nappal. A kamerák képe, csak egyszer alakítódik át digitális jellé és kerül továbbításra, elkerülve ezzel a jelromlást, így nem maradnak le a felvételről a legapróbb részletek sem.

 

Mennyit takarítok meg a kiépítésével?

 

Amennyiben az Ön ingatlanában kiépített és üzemelő informatikai hálózat működik a kábelezés jelentős része már rendelkezésére áll. Új kiépítés esetén, mivel az adatok továbbítása egyetlen kábelt vesz igénybe és egyes kameráknál ugyan ezen a vezetéken történik az energiatáplálás jelentősen lecsökkenti a kábelezési és szerelési munkálatokat.
 

 
Későbbi bővítés vagy a rendszer módosítása egy jól megtervezett és kiépített biztonsági kamera rendszerrel a költségek jelentősen megspórolhatók!

 

Hogyan tudom megtekinteni a tárolt felvételeket?

 

A számítógépes hálózathoz csatlakoztatva nem helyhez kötött, az arra illetékesek bárhol bármikor megnézheti a felvételeket, akár több helyről, épületen kívülről is. A rögzített felvételek internetes böngészővel megtekinthetők, kereshetők, menthetők.
A kamerák felvételeit videó szerver rögzíti. Mely szerveren több funkció is állátható a kamarákhoz, mint a rögzítési idő, mozgatható kameráknál járőrözés, mozgásérzékelésre felvétel.

 

Mi történik, ha elmegy az áram?

 

A biztonsági kamerák zavartalan működését minden esetben szünetmentes áramforrás biztosítja, így nem lesz olyan pillanat, ami ne kerülne rögzítésre.