Számítógépes hálózatok
Tudta Ön, ha jól kiépített nagy sebességű számítógépes hálózattal rendelkezik spórolhat kiadásain? Miért utazna vagy növelné telefonköltségeit feleslegesen! A felgyorsult üzleti élet minden szereplőtől korszerű kommunikációs eszközöket követel. A számítógépek közötti gyors adatmozgás ma már csak azok összekapcsolásával képzelhető el.

Legyen szó akár két-három pc-ről, vagy sokfelhasználós, több telephellyel, sok szerverrel üzemelő vállalati gépparkról, a berendezések közötti minőségi, gyors, megbízható kapcsolat kialakítása komoly szakmai feladat.
A hálózatépítés összetett feladata kiterjed a berendezéseket összekötő infrastruktúra (kábelezés, hálózati eszközök), szerverek és biztonsági eszközök (pl. tűzfal), felhasználói jogosultságok gondos megtervezésére és megvalósítására. Az esetek többségében a meglévő rendszer sok komponense felhasználható az új hálózat kialakítása során.

Cégünk az igények felmérése után képes a tanácsadás, a hálózattervezés és az kivitelezés feladatát ellátni, az elkészült hálózatot hosszútávon üzemeltetni.